Container 1 - Header afbeelding

Diensten voor particulieren

Meer dan 40 jaar installatietechniek

Installateur De Vreeden staat al meer dan 40 jaar voor kwaliteit in het installeren van verwarming en cv-ketels. Inmiddels is het dienstenpakket uitgebreid met onderhoud & storingen en onlangs is de elektrotechnische tak toegevoegd. Ook voor airconditioning en warmtepompen bent u bij De Vreeden aan het juiste adres.

Onderhoud & storingen

Onderhoud, storingen en onderhoudscontract

Met onderhoud van De Vreeden 'Onderhoud & storingen' bent u verzekerd van een goed onderhouden cv-ketel, verwarmingsinstallatie en ventilatiesysteem. Met goed onderhoud worden de meeste storingen voorkomen. Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wij lossen acute storingen direct voor u op. Klik op de link Onderhoud & storingen voor de mogelijkheden voor een onderhoudscontract en storingen. Heeft u een storing, kijk dan op de pagina storingen om het mogelijk zelf op te lossen. Ook staan hier filmpjes hoe de cv-ketel kan worden bijgevuld en hoe het systeem kan worden ontlucht.

Verwarming en cv-ketel

Comfort en warmte van De Vreeden

De Vreeden is een bekend en gerenommeerd installatiebedrijf uit Amersfoort. Omdat wij voor verschillende opdrachtgevers cv-installaties en sanitair aanleggen, komen wij bij veel particulieren thuis. Wij werken veel voor woningcoöperaties, maar ook voor particulieren. Voor particulieren geldt dat wij in een grote straal rond Amersfoort werken. Klik op de link voor meer informatie over verwarming en cv-ketel.

Offerte cv-ketel

Wanneer u een vrijblijvende offerte voor een cv-installatie wilt ontvangen, dan kunt u gebruik maken van onze module. Vul uw wensen in en ontvang een prijs voor uw nieuwe cv-ketel.

Airconditioning & warmtepomp

Airconditioning voor de warme zomer

In de zomer kan het tegenwoordig flink warm zijn. Een airconditioning kan het comfort in huis vergroten door de temperatuur in huis naar een aangename temperatuur te brengen. Een airconditioning kan ook uw ruimte verwarmen, dat heet dan een warmtepomp. Klik op de link airconditioning en warmtepomp voor meer informatie.

Elektra, beveiligingsinstallaties & domotica

Elektra, domotica en beveiliging voor aangenaam wonen

Zoekt u een installateur voor het aanleggen van uw elektriciteitsnet, een extra groep in de meterkast of verplaatsen van een stopcontact? Wilt u uw huis automatiseren met domotica of een beveiligingsinstallatie zoals inbraakbeveiliging en camerabeveiliging laten aanleggen? Klik hier voor meer informatie over elektra, domotica en beveiliging van De Vreeden.

Particuliere diensten

Service & Onderhoud

afbeelding

Verwarming & cv-ketel

afbeelding

Offerte cv-ketel

afbeelding