Brabants Chlorie, gesponsord speciaal blond bier

Zoals menigeen weet, draagt De Vreeden waterpolo een warm hart toe. Zo speelt de zoon van Marcel Hanselaar, zelf ook actief waterpoloër, bij ZPC Amersfoort. Om waterpoloclub PSV Eindhoven te steunen in deze lastige tijd, sponsort De Vreeden het speciaal gebrouwen bier voor PSV, Brabants Chlorie.

Wessel Brands & Joey Leenen zijn twee jonge, enthousiaste, studerende ondernemers met een passie voor speciaal bier. Ze spelen beide al heel wat jaren waterpolo bij PSV. In de zomer van 2020 kwam Wessel met het idee om een eigen speciaal bier voor PSV te gaan ontwikkelen. Zijn inspiratiebron was het al bestaande biertje van ijshockeyclub Tilburg Trappers. Toen Joey hiervan hoorde, werd hij meteen enthousiast. Zij trokken de stoute schoenen aan om de mogelijkheden om het biertje te ontwikkelen te onderzoeken. Ze kwamen al snel in contact met een brouwer die hen wilde helpen. Om het speciale biertje te realiseren is er uiteraard startkapitaal nodig en De Vreeden heeft hier aan bijgedragen. Alle winst van dit speciale bier gaat naar PSV. Inmiddels is het bier al uitverkocht en komt er een nieuwe batch om aan de vraag te kunnen voldoen. Een website hebben de jonge ondernemers nog niet. U kunt ze wel volgen op Facebook.
Dit bericht is geplaatst op 5 November 2020

Meer nieuws

Installatiebureau De Vreeden maakt inhaalslag samen met IW Midden bijscholen van de service- en onderhoudsmonteurs.

Installatiebureau De Vreeden uit Amersfoort heeft ervoor gekozen om een inhaalslag te maken m.b.t. het her- en bijscholen van de service- en onderhoudsmonteurs op het gebied van Co-erkenning. Inmiddels hebben zo’n 17 medewerkers van Installatiebureau De Vreeden hun examen CO-Erkenning positief afgerond. Gemiddeld scoort de Opfriscursus t.b.v. het examen CO-erkenning een 8,4 e...