Brabants Chlorie, gesponsord speciaal blond bier

Zoals menigeen weet, draagt De Vreeden waterpolo een warm hart toe. Zo speelt de zoon van Marcel Hanselaar, zelf ook actief waterpoloër, bij ZPC Amersfoort. Om waterpoloclub PSV Eindhoven te steunen in deze lastige tijd, sponsort De Vreeden het speciaal gebrouwen bier voor PSV, Brabants Chlorie.

Wessel Brands & Joey Leenen zijn twee jonge, enthousiaste, studerende ondernemers met een passie voor speciaal bier. Ze spelen beide al heel wat jaren waterpolo bij PSV. In de zomer van 2020 kwam Wessel met het idee om een eigen speciaal bier voor PSV te gaan ontwikkelen. Zijn inspiratiebron was het al bestaande biertje van ijshockeyclub Tilburg Trappers. Toen Joey hiervan hoorde, werd hij meteen enthousiast. Zij trokken de stoute schoenen aan om de mogelijkheden om het biertje te ontwikkelen te onderzoeken. Ze kwamen al snel in contact met een brouwer die hen wilde helpen. Om het speciale biertje te realiseren is er uiteraard startkapitaal nodig en De Vreeden heeft hier aan bijgedragen. Alle winst van dit speciale bier gaat naar PSV. Inmiddels is het bier al uitverkocht en komt er een nieuwe batch om aan de vraag te kunnen voldoen. Een website hebben de jonge ondernemers nog niet. U kunt ze wel volgen op Facebook.
Dit bericht is geplaatst op 5 November 2020

Meer nieuws

Installaties voor appartementen Centrum Eiland Amsterdam

In opdracht van bouwbedrijf Van Bekkum gaat De Vreeden de installaties verzorgen voor 2 appartementencomplexen op het Centrumeiland in Amsterdam. Het gaat om 26 appartementen in het WIJ_Land appartementencomplex en 31 appartementen in het Young Creatives appartementencomplex. We verzorgen alle W-installaties in deze gebouwen. Bekijk de mooie dronebeelden. Dronebeelden: vlieg me...