Technisch Beheer


Onderhoud & Technisch Beheer voor al uw technische installaties

De Vreeden dakinstallaties

De Vreeden Technisch Beheer is dynamisch en neemt u alle zorg uit handen voor het beheer en onderhoud van alle voorkomende werkbouwkundige-, sanitaire- en elektrotechnische installaties. Kiezen voor De Vreeden is kiezen voor toegevoegde waarde, ook als het om Technisch Beheer gaat.

Met een onderhoudscontract van de Vreeden Technisch Beheer kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op onze vakkundige hulp bij storingen en calamiteiten. Verder verzorgen wij hoogwaardig onderhoud aan uw installaties, waardoor de kans op storingen aanzienlijk afneemt. Daarnaast voldoet u hiermee aan alle wettelijke verplichtingen.

De Vreeden Technisch Beheer

Wij richten ons met Technisch Beheer op de grotere installaties zoals die van hotels, conferentieoorden, zorgcentra, kantoren, scholen en drukkerijen. Wilt u bekijken welke objecten we bedienen met Technisch Beheer, dan kunt u die op onze Referentiepagina Technisch Beheer vinden.

Arie van de Bunt - Technisch Beheer De Vreeden

Meer weten over technisch Beheer?

Wilt u meer weten over onze Technisch Beheer diensten? Neem dan contact op met Arie van de Bunt, directeur Technisch Beheer.

Mail: info@dvtb.nl

Tel: 033 - 82 00 308