Verwarming & cv-ketel


Installateur voor verwarming en cv-ketel, Amersfoort, Leusden, Soest

Remeha Tzerra Comfort installateur De Vreeden Amersfoort
De Remeha Tzerra Comfort

De Vreeden is als installateur meer dan 40 jaar gespecialiseerd in verwarming en warm water. Wij helpen u graag de juiste cv-ketel, geiser, boiler of combiketel te kiezen. Bijvoorbeeld een energiezuinige hr-ketel of een slimme combi cv-ketel die voor uw verwarming én warm water voorziening zorgt. Wij werken voor particulieren in de regio Amersfoort, Leusden en Soest. Voor zakelijke afnemers werken wij in het hele land.

Als allround installateur verzorgen we de aanleg van uw totale cv-installatie, inclusief hr cv-ketel of combiketel, tot en met fraaie designradiatoren. We werken met toonaangevende merken als Remeha, Intergas en Honeywell. We doen het onderhoud aan uw verwarmingsketel en onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Een cv-ketel aanbieding

Wij hebben veel ervaring op gebied van het vervangen van uw cv-ketel en het aanpassen van uw installatie voor de nieuwe combiketel. Wij hebben voor u een mooie cv-ketel aanbieding van Remeha, met hoge kortingen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met De Vreeden.

Vloerverwarming en bijverwarming

We kunnen u ook adviseren over vloerverwarming én deze bij u aanleggen. Dat kan bijna overal waar een beton- of systeemvloer ligt. In goed geïsoleerde gebouwen kunt u vloerverwarming toepassen om alle ruimtes behaaglijk te verwarmen. In niet goed geïsoleerde vertrekken kan aanvullende verwarming nodig zijn. Of dit in uw geval nodig is, kunnen we vooraf nauwkeurig berekenen.

Installateur De Vreeden kan ook in uw bestaande woning vloerverwarming aanleggen. In dat geval kunnen wij de vloerverwarming in de vloer frezen en aansluiten op uw bestaande cv-ketel!

Energie besparen met een zonneboiler

Met een zonneboiler en de bijbehorende zonnecollectoren bespaart u tot wel 50% op uw energie voor warm tapwater. De zonnecollectoren op het dak nemen gratis warmte op uit het daglicht. De zonneboiler draagt deze warmte over aan het tapwater. Vaak is dat voldoende voor al het warme water in uw huishouden. Pas als het zwaar bewolkt is of als u extreem veel warm water gebruikt, springt de cv-ketel bij. Dan krijgt het water alsnog de gewenste temperatuur. U kunt het zonneboilersysteem ook aansluiten op de centrale verwarming of bijvoorbeeld de ‘hotfill’ van uw wasmachine.

De voordelen van een zonneboiler

  • De zon levert gratis energie die nooit opraakt
  • U bespaart fors op uw energiekosten
  • U bent altijd verzekerd van voldoende warm water

Meer weten over installateur De Vreeden?

Wilt u meer weten over de cv-ketel, verwarming, warm water en op duurzame wijze energie besparen? Neem contact op met De Vreeden of bel 033 - 4700 300.