Particulier


CV-ketel in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken of Soest nodig?

De Vreeden is een bekend en gerenommeerd installatiebedrijf uit Amersfoort. Omdat De Vreeden voor verschillende woningcoöperaties CV-installaties en sanitair aanlegt, komt zij bij veel particulieren thuis. Om die reden en met hun ervaring is De Vreeden de partij om uw CV-installatie aan te leggen. De Vreeden werkt niet alleen voor woningcoöperaties, maar ook voor particulieren om installaties aan te leggen en onderhoud te plegen. Voor particulieren geldt dat wij in een grote straal rond Amersfoort werken.

Service en onderhoud

Met onderhoud van De Vreeden 'Service & Onderhoud' bent u verzekerd van een goed onderhouden cv-ketel en verwarmingsinstallatie. Goed onderhoud voorkomt storingen, maar mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wij lossen de storing voor u op.

Verwarming en CV-ketel

Wilt u advies in welke ketel het best bij uw verbruik past, een cv-ketel, hr-ketel of combiketel? Laat u op het gebied van CV en verwarming adviseren door de specialisten van De Vreeden.

Offerte CV-ketel

Wanneer u een vrijblijvende offerte voor een CV-installatie wilt ontvangen, dan kunt u hier het formulier invullen.

Ventilatie

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Bekijk de mogelijkheden van de ventilatiesystemen die wij adviseren en vraag om een vrijblijvende offerte.

Instructiefilmpjes ontluchten en bijvullen

U kunt eenvoudig zelf de verwarming en ketel ontluchten of bijvullen. Klik hier voor de filmpjes.