Hulpmonteur


Vacature hulpmonteur De Vreeden Amersfoort

Totaalinstallateur De Vreeden uit Amersfoort bestaat meer dan 40 jaar en heeft de sporen verdiend op het gebied van installaties. Begonnen als verwarmingsbedrijf is De Vreeden uitgegroeid tot totaalinstallateur die naast verwarming ook elektra, technisch beheer en bekabeling in utiliteitsbouw verzorgd. Per 1 januari 2018 komt er een divisie bij, De Vreeden Duurzame Klimaatbeheersing. Voor de grotere utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten zijn wij door het hele land actief. In omgeving Amersfoort verzorgen we ook voor de consument diensten. Er werken rond de 70 monteurs bij De Vreeden en het bedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer. In het voorjaar verhuizen we naar een nieuw, groter, duurzaam pand in de Isselt, Amersfoort. Hier kunnen we onze groei voortzetten die we de afgelopen jaren bewerkstelligd hebben.

Voor verschillende divisies binnen ons bedrijf zoeken wij per 1 maart 2018 een:

Hulpmonteurs

 

Werkzaamheden Hulpmonteur
Werken bij de divisie De Vreeden is afwisselend. De ene dag ben je op een groot project met je collega’s elektra of werktuigbouwkundige installaties aan het aanleggen. De volgende dag pleeg je onderhoud aan een duurzame installatie of werk je in de groepenkast bij particulieren. Dit maakt dat het werk aan de ene kant afwisselend is en op deze manier leer je het vak. Wanneer je het vak hebt geleerd, dan kun je doorgroeien naar elektromonteur, werktuigbouwkundig monteur of monteur klimaattechnieken. Een auto van de zaak hoort tot de mogelijkheden als je volwaardig monteur bent.

Verantwoordelijkheden

  • Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent leergierig
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je functioneert goed in een team werken

Wij bieden je een informele werkplek, waar je wordt beloond voor je inzet. Doorgroeien naar zelfstandig monteur behoort tot de mogelijkheden en is zelfs wenselijk. Wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar: sollicitatie@devreeden.nl. Als je in aanmerking voor deze functie wilt komen, stuur dan je CV en motivatie, of kom een keer langs om koffie te drinken en een afspraak te maken. Ons voorlopige adres is: Bachweg 1, 3816NA, Amersfoort