Werktuigbouwkundig monteur


Vacatures van De Vreeden Amersfoort

Totaalinstallateur De Vreeden uit Amersfoort bestaat meer dan 40 jaar en heeft de sporen verdiend op het gebied van installaties. Begonnen als verwarmingsbedrijf is De Vreeden uitgegroeid tot totaalinstallateur die naast verwarming ook elektra, technisch beheer en bekabeling in utiliteitsbouw verzorgd. Per 1 januari 2018 komt er een divisie bij, De Vreeden Duurzame Klimaatbeheersing. Voor de grotere utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten zijn wij door het hele land actief. In omgeving Amersfoort verzorgen we ook voor de consument diensten. Er werken rond de 70 monteurs bij De Vreeden en het bedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer. In het voorjaar verhuizen we naar een nieuw, groter pand in de Isselt, Amersfoort. Hier kunnen we onze groei voortzetten die we de afgelopen jaren bewerkstelligd hebben.

Voor de divisie De Vreeden Installatietechniek zoeken wij per 1 maart 2018 een:

Werktuigbouwkundig monteur

 

Werkzaamheden De Vreeden Installatietechniek
Werken bij de divisie De Vreeden Installatietechniek is afwisselend. De ene dag ben je op een groot project met je collega’s installaties aan het plaatsen en de volgende dag hang je een cv-ketel op bij particulieren. Dit maakt dat het werk aan de ene kant afwisselend is, maar aan de andere kant is er vakmanschap nodig en brengt dit een zekere mate verantwoordelijkheid met zich mee.

Verantwoordelijkheden

  • Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je kan in een team werken
  • Je hebt ervaring als werktuigbouwkundig monteur

Wij bieden je een informele werkplek, waar je wordt beloond voor je inzet. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar: sollicitatie@devreeden.nl. Als je in aanmerking voor deze functie wilt komen, stuur dan je CV en motivatie, of kom een keer langs om koffie te drinken en een afspraak te maken. Ons voorlopige adres is: Bachweg 1, 3816NA, Amersfoort.