Service & Onderhoud

Met een onderhoudscontract bij De Vreeden Service bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, wtw-unit of mechanische ventilatie.

Onderhoud

Preventief onderhoud kan veel problemen voorkomen! Een storing is vervelend, maar om een storing te voorkomen, moet uw installatie regelmatig worden gecontroleerd. De fabrikant garandeert een veilige en langdurige werking als de installatie wordt onderhouden.

Onderhoud tarieven;
Zonder storingsservice;*                                                                                    Met storingsservice;*
Cv ketel HR/VR € 83,00 p/j                                                                               Cv ketel HR/VR € 125,00 p/j
Mechanische ventilatie / WTW-unit € 30,00 p/j

Klik hier voor een onderhoudscontract 2012

Bij storingen aan uw cv ketel, een contract zonder storing service zijn loonkosten € 55,00 per uur (wordt per kwartier in rekening gebracht). Voorrijkosten € 40,00 per monteur per dag.
Bij werktijden tussen 18.00 uur en 07.00 uur en zaterdagen 75% en voor Zon- en feestdagen 100% toeslag.
* Exclusief materialen.

Bij de jaarlijkse controle wordt uw cv ketel gecontroleerd, gereinigd en opnieuw afgesteld door onze ervaren monteurs. Voor een onderhoudsbeurt nemen we altijd vooraf contact met u op voor een afspraak.

Onderhoud aan uw cv-ketel.

Voor een onderhoudsbeurt nemen we altijd vooraf contact met u op voor een afspraak. Bij de onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld en schoongemaakt. Problemen die een storing tot gevolg kunnen hebben kunnen zo vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Vaak kan een kleine ingreep een hoop kosten en ergernis besparen. Jaarlijks worden er bovendien veel toestellen vroegtijdig vervangen. Toestellen die wellicht nog jaren goed hadden kunnen functioneren, mits er regelmatig onderhoud was gepleegd. Dat is zonde vinden wij. Slecht onderhoud kan bovendien tot levensgevaarlijke situaties leiden. Ieder jaar sterven er nog altijd circa 5 mensen aan koolmonoxidevergiftiging en moeten er ongeveer 35 mensen in een ziekenhuis worden opgenomen. Slecht werkende installaties zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en voor uw gezondheid!

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie.

Moderne huizen, vanaf 1990, zijn zo goed geïsoleerd dat vocht en bacteriën niet meer uit de woning kunnen. De afzuiging van de mechanische ventilatie gaat in de eerste 3 jaar met ongeveer 30% achteruit. Het jaarlijks laten reinigen van de motor is voldoende om dit nadelige effect tegen te gaan.