Service & Onderhoud

Met een onderhoudscontract bij De Vreeden Service bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, wtw-unit of mechanische ventilatie.

Service & Onderhoud

Met een onderhoudscontract 2012 (download contract) bij De Vreeden Service bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, wtw-unit of mechanische ventilatie.
Bovendien kunt u altijd rekenen op onze hulp bij storingen en noodgevallen. Een contract biedt u de zekerheid van service en onderhoud voor een vast bedrag per jaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 uur tot 16:30 uur bereikbaar op 033-4753052. Onze storingsdienst is op hetzelfde nummer 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar (ook in de zomerperiode en tijdens vakanties).

Technische ontwikkelingen volgen we op de voet. Zo blijven we goed op de hoogte van de technische aspecten en de kwaliteit van uw toestellen. Met een softwarepakket houden we de gegevens van elk toestel en ieder servicebezoek bij.

Onderhoud tarieven;
Zonder storingsservice;*                                                                                    Met storingsservice;*
Cv ketel HR/VR € 83,00 p/j                                                                               Cv ketel HR/VR € 125,00 p/j
Mechanische ventilatie / WTW-unit € 30,00 p/j