Renovatie basisschool 't Schrijvertje Apeldoorn


27-03-2017 - Het schoolgebouw van Basisschool 't Schrijvertje in Apeldoorn wordt gerenoveerd en er wordt een verdieping opgezet. Installateur De Vreeden verzorgt de werktuigbouwkundige en sanitaire installaties, waaronder de ventilatie installatie. In januari 2017 is de (ver)bouw gestart.
Renovatie basisschool 't Schrijvertje Apeldoorn

Het vernieuwde gebouw van de basisschool wordt van alle gemakken voorzien en krijgt een moderne installatie. In ruimtes waar veel mensen in verblijven, is het noodzakelijk om goed te ventileren. Om dit te realiseren wordt per lokaal een Co2 gestuurd ventilatiesysteem aangebracht. Hierdoor ontstaat er meer comfort in de lokalen en verhoogt dit de prestatie van de leerlingen. Het uitgangspunt is dat er een gezond, duurzaam en comfortabel gebouw wordt gerealiseerd.